Cautare

578 de rezultate pentru "carmen pleseaestiri" (7.35 secunde)
- Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
In timp ce el facea ture in jurul lacului, Carmen Bruma, iubita lui insarcinata in ultima luna, era responsabila cu sedinta foto.La bustul gol si imbracat cu o pereche de pantaloni foarte scurti, Badea si-a etalat muschii si bronzul.
Sorin Ienulescu si prof. Carmen Paraschivescu. Moment artistic: pian si recital Edith Piaf cu Diana Matei. Invitat special: Andreea Berecleanu.
In stadiul incipient, e posibil sa fie obtinuta normalizarea tensiunii arteriale doar cu masuri igieno-dietetice si cu ajutorul unor produse din plante - explica medicul Carmen Badea, care sustine ca, in stadiile mai avansate, se vizeaza, eventual, o terapie combinata, dozele de medicamente administrate fiind mai reduse decat in lipsa fitoterapiei.
Carmen Dinu) Moneda comuna a Europei, euro, implineste 20 de ani, ea fiind lansata la acel moment de 11 state membre ale UE impreuna cu politica monetara comuna sub supravegherea Bancii Centrale Europene.
Sunt intrebari deocamdata fara raspuns - Intamplator sau nu, in aceeasi zi Carmen Iohannis s-a prezentat incognito (mascata cu o basma) la Parchet, dupa cele doua invitatii neonorate, pentru a raspunde la intrebarile legate de casa dobandita in mod ilegal la Sibiu - In dosarul lui Kovesi a fost citat si Ponta ca martor, pus intr-o situatie delicata de faptul ca el a fost cel care a promovat-o ca sef la DNA.
In cursul zilei de ieri, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a avut o prima intalnire cu comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, impreuna cu presedintele CSM, Iulian Galca, si procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Carmen Galca.
Carmen Rus si Anamaria Pernes au fost desemnate in functiile de prim-vicepresedinte al PC Salaj, respectiv secretar executiv. (R.N.)
Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Livia Sima, o alta membra a PC, care a preferat sa-si pastreze functia, a fost demisa de premier. (Carmen Corbu)
Din aceasta cauza, in Romania este necesar un climat de stabilitate politica. (Carmen Corbu)
Acesta fusese numit in functie in aprilie 2004 si era singurul membru al vechii conduceri a Parchetului General, om de incredere al fostului procuror general Ilie Botos. (Carmen Corbu)
El este doar tolerat in functia de presedinte al PSD. Asa ca domnul Geoana pentru mine nu prezinta interes", a conchis seful statului. (Carmen Corbu)
Astazi, in cadrul actiunii "Parlament Deschis", este randul vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Victor Ponta, sa fie ghidul vizitatorilor Palatului Parlamentului. (Carmen Corbu)
Bogdan Olteanu nu se lasa nici el mai prejos la acest capitol, laudandu-se cu doua desene de Emilio Greco in valoare de 10.000 de euro si cu cinci panze de Carmen Nistorescu, evaluate la 1.000 de euro.
In ceea ce-l priveste pe viitorul lider al liberalilor, singura candidatura anuntata pana la ora inchiderii editiei ramane cea a lui Calin Popescu-Tariceanu. (Carmen Corbu)
Ieri, Tribunalul Bucuresti a decis ca se va pronunta la 22 ianuarie asupra contestatiilor. Tot atunci s-ar putea pronunta si o hotarare in privinta infiintarii PLD. (Carmen Corbu)
Geoana a afirmat ca situatia creata de retrimiterea de catre Consiliul Suprem de Aparare a ¥arii la Guvern a legilor sigurantei fara acordarea unui aviz poate fi transata doar in Parlament, acolo unde PSD va propune propria varianta asupra acestui pachet legislativ. (Carmen Corbu)
Respectivul Memorandum, care se referea la jaful din Petromidia, l-ar fi facut pe Dinu Patriciu sa redac teze o replica materializata in documentul care a insotit biletelul premierului. (Carmen Corbu)
Secretarul general adjunct al conservatorilor a mai mentionat ca PC a primit in ultima vreme foarte multe "materiale servite" care contin referiri la trecutul lui Traian Basescu ca ministru al Transporturilor, dar ca partidul va analiza aceste materiale, multe dintre acestea putand fi "intoxicari". (Carmen Corbu)
google-analytics.com